Få intensiv undervisning i engelsk - i England

Engelskkursus i England: tid til fordybelse

Med et engelskkursus i England, får du mulighed for at fordybe dig i det engelske sprog. Du får både et sprogligt og et kulturelt boost i et internationalt miljø.
 
I dagtimerne er der intensiv engelsktræning, hvor du bliver udfordret, og hvor der er fokus på det engelsk, du skal bruge i din arbejdsdag. Om aftenen fortsætter dialogen på engelsk. Her er du sammen med undervisere og andre udenlandske kursister under afslappede forhold, men hvor I fortsat kommunikerer på engelsk – og måske får oplevelser af forskellig kulturel art.

Vi arrangerer typisk kurser for grupper á 5 – 6 deltagere på samme engelskniveau. Der indledes med et kort intro-kursus i Danmark, som følges op med en uges intensiv kursus i England, hvor gruppen undervises sammen. Alternativ kan vi arrangere individuelle kurser med eller uden intro-kursus i Danmark.

Vores samarbejdespartnere

Vi samarbejder hovedsagligt med det velrenommerede firma Canning, der har til huse centralt i London. Canning har kursister fra store internationale virksomheder og flere forskellige universiteter. Så de har stor erfaring og kan deres kram.

Af og til tilbyder vi også kurser i samarbejde med Sidmouth International School i Sidmouth (SIS) i Devon.

Tidligere kursister:

The Canning trainers and other employees are not only professional in their approach – they have big hearts and welcome you in a very touching way, and you don’t feel that it’s just for business purposes. They are so friendly and helpful.
LDE, Aarhus Universitet
Jeg havde en fantastisk tur til Sidmouth, Devon, og kan ikke komme med nok ros til underviserne, de andre deltagere på kurset, selve byen og hotellet, vi boede på. Via det korte introduktionskursus i Danmark, følte vi os godt varmet op rent sprogligt inden den intensive uge i England.
MJP, Aalborg Universitet
Alexandersen Lauguage Training | CVR: 34108323 | Nordre Strandvej 174, 8240 Risskov - Danmark | Tlf.: +45 2434 8615